Fantastea

Over ons

Thee, je hebt het in verschillende soorten en maten. Speciaal geproduceerd door moeder natuur. Elke dag werkt de natuur hard om ons te voorzien van de lekkerste en beste kwaliteit thee blaadjes. Deze theeblaadjes worden met zorg uitgekozen en gecombineerd met de lekkerste vruchten en kruiden. Wij proberen er voor te zorgen dat er voor iedereen wat wils bij zit. 

Door het samenstellen van verschillende kruiden worden steeds nieuwe smaken ontdekt. De Body Fuel en Body Power zijn krachtige detox theeën met verschillende ingrediënten die het afvallen bevorderen. Sleep Tight is een kruiden melange gebaseerd op Valeriaan, die een rustgevende werking heeft. Zo probeert Fantastea het beste uit de kruiden en vruchten te halen. Thee is in Nederland op koffie en water na het meest gedronken drankje, dat zien wij als een uitdaging om jou keer op keer te verrassen met nieuwe en betaalbare melanges! 

Heb jij een leuk idee? Of mis jij iets in het assortiment? Laat het ons weten via info@Fantastea.nl

Wij vinden het belangrijk om constant te innoverenen hebben hierbij jullie hulp nodig! 

 

Liefs,

Fantastea

Wie ben ik?

Mijn naam is Moniek, de oprichter van Fantastea. In Februari 2021 ben ik begonnen aan de minor Retail- en winkelmanagement aan de HAN in Nijmegen. De bedoeling van deze minor is dat je een eigen webshop gaat bouwen en runnen.

Als bijna afgestudeerde productontwikkelaar wilde ik natuurlijk wel iets met eten doen, maar wat?

Uit eindelijk heb ik gekozen om thee melanges te maken, niet alleen omdat ik gek ben op thee, maar het is ook een puur product, gegeven door de natuur. 

Alle melanges worden met veel liefde en passie gemaakt. De potten worden met de hand gevuld en de labels worden handmatig aangebracht. Het gehele proces ligt in handen van 1 persoon, waardoor Fantastea erg flexibel is. 

 

Inspireer, vernieuw en ultiem beleven

Dit is het motto van Fantastea,.

Fantastea ontdekt en is altijd opzoek naar nieuwe ingrediënten en smaaksensaties om voor u de Fantas(tea)sche melanges te ontwikkelen.

Kwaliteit staat bij ons voorop, wij zorgen ervoor dat in onze melanges de beste theeblaadjes worden gebruikt. Het doel van Fantastea is om samen met het leveren van kwaliteit ook de liefde die door moeder natuur aan het product is gegeven, door te geven. Wij vinden het belangrijk dat alle melanges met liefde worden gemaakt. 

Onze melanges zijn ook vrijblijvend te bestellen in kleine sample verpakkingen, zodat u een goede keus kunt maken welke melange het beste bij jou past. 

Fantastea vindt het belangrijk dat iedereen een fijne beleving heeft bij onze melanges, zo hebben wij Ayurvedische theeën en verschillende melanges met een bepaald doel. Tevens kun je genieten van de lekkerste zoete en kruidige smaakjes.

Wat wij doen voor jou!

IDEAL

met Ideal kun je gemakkelijk en snel met je eigen bank betalen

Gratis bezorging

Gratis bezorging boven de 30 euro

Kwaliteit

Fantastea zorgt ervoor dat er de beste kruiden en thee blaadjes worden gebruikt in jouw melange.

Persoonlijke benadering

Fantastea vindt het belangrijk dat klanten gehoord worden. Wij vinden het leuk om in gesprek te gaan en zorgen altijd voor een persoonlijke touch aan je bestelling.